Duurzaam beits, lak en olie sinds 1945

Proclaimer

Proclaimer

De informatie op deze website is tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van Hermadix. Wij doen ons uiterste best om de website zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te houden.

Ziet u dat de informatie onjuist of onvolledig is? Of functioneert de website niet naar behoren? Wij stellen het op prijs als u hier melding van maakt. Dan zoeken wij naar een passende oplossing. 

Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens moeten te allen tijde worden beschermd. Hermadix verzamelt uitsluitend informatie over uw bezoeken aan de website. Daarmee kunnen wij de website op uw wensen afstemmen. De gegevens worden nooit gebruikt om bezoekers te identificeren. De informatie die u via het contactformulier verstrekt, wordt uitsluitend gebruikt ter behandeling van uw opmerking of vraag. 


Auteursrecht

De teksten en beelden op deze website zijn eigendom van Hermadix, tenzij anders vermeld. Indien u deze informatie voor andere doeleinden wilt gebruiken, dan dient u hiervoor toestemming te vragen.

Aan de slag?

 

Onze zorgvuldig geselecteerde verkoopadressen ontvangen u graag voor een goed advies.

 

Heel veel plezier met onze Hermadix producten. Trots op het resultaat? Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media.

Aan de slag?

Volg ons