Duurzaam beits, lak en olie sinds 1945

Organisatie

Innovatief

Het zit in onze bloedbanen. We zijn nieuwsgierig en voortdurend op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe technieken en nieuwe grondstoffen waarmee we onze producten nog beter, nog mooier en nog milieuvriendelijker kunnen maken. En waarmee we nieuwe producten en nieuwe markten kunnen creëren. Onze verffabriek is het hart van ons bedrijf, onze R&D is de afdeling die het kloppend houdt.

Duurzaam

Het zit in onze genen. Duurzaam denken, duurzaam ontwikkelen en duurzaam produceren. Vanzelfsprekend vinden wij, we hebben het nooit anders gedaan. Onze eerste verfsoorten waren bestemd voor groentetelers, die moesten direct verantwoord zijn. Dus verkopen we vanaf dag één alleen producten die zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk zijn in gebruik. En door ons zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden.

Gemak

Het zit in ons hart, in ons hoofd en onze handen. Vanuit dat vakmanschap maken we producten die makkelijk te verwerken zijn. Producten die geen strepen achterlaten, snel drogen en geen speciaal gereedschap nodig hebben voor een optimaal resultaat. We zijn daarin ambitieus en zoeken altijd naar perfectie. Wat goed is vandaag, kan met de kennis van morgen weer beter.

Een kijkje in de keuken

Perfecte kwaliteit. Duurzame, verantwoorde producten zonder nare verfluchten. Ultiem gebruikersgemak. Snel drogend en een verzekering voor jarenlang plezier. Wat we beloven, maken we waar, garanderen we zelfs. Dat kan omdat we onze verven en beitsen al ruim zeventig jaar volledig in eigen huis ontwikkelen, produceren, verpakken en distribueren. Handmatig, op een ambachtelijke manier. Ieder product is uniek en heeft zijn eigen receptuur, die bestaat uit een watergedragen basis, aangevuld met 20 tot 30 verschillende grondstoffen. Goed bewaarde kwaliteitsgeheimen, die onze verftechnici met vakmanschap, kennis en toewijding speciaal voor u produceren.

Sinds 1945

Aan de slag?

 

Onze zorgvuldig geselecteerde verkoopadressen ontvangen u graag voor een goed advies.

 

Heel veel plezier met onze Hermadix producten. Trots op het resultaat? Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media.

Aan de slag?

Volg ons